Démonstration de notre formule : production = protection

Modologieproducten worden in een Amerikaans laboratorium in Zuid-Californië op kleine schaal gecreëerd en bereid. De producten blijven uit de buurt van de petrochemische industrie, de producten zijn van hoge kwaliteit en bezitten dus een hoge concentratie aan eigen actieve ingrediënten. 

 

Onze producten bevatten alleen de noodzakelijke verpakking: de inhoud.

Tegenwoordig gebruiken cosmeticafabrikanten kartonnen dozen met plastic folie om het product te verpakken..... Als u niet gevolgd hebt, denk er dan alleen aan dat ze uiteindelijk allemaal op dezelfde plaats, in de prullenbak, terechtkomen. Het is dan ook onze keuze om ons tegen deze beweging te verzetten, omdat we ons inzetten voor milieuverantwoordelijkheid. Wij hopen dat deze beslissing de uwe zal zijn en dat u ons initiatief om onze mooie planeet te behouden zult steunen.

 

Bij Modologie houden we van dieren en willen we ze natuurlijk beschermen. Onze producten worden daarom niet op dieren getest. Deze onschuldige kleine dieren laten lijden om onze formules te testen is eenvoudigweg uitgesloten. We zijn blij u kennis te kunnen laten maken met Buddy, deze kleine vijf weken oude labrador, vrolijk omringd door Bric en Broc, twee dwergkonijnen rammen, voor het moment 'cute of the day'....

Cosmétique non-testé sur les animaux