Verslank, verstevig, geef impuls en een lichaamslift

 

Uw schoonheidsspecialiste neemt u onder handen en stelt u volgende voor:

- Een lichaamsevaluatie
- Een herstel van het evenwicht in uw voeding
- Voedingscoaching
- LipoSonic sessies

 

Twee soorten unieke hightech behandelingen worden op abonnementsbasis aangeboden. De eerste combineert de expertise van uw schoonheidsspecialiste met radiofrequentie en cavitatie en de tweede combineert lage frequentie en echografie met een ontspanningsmoment, beide geven in 4 sessies afslankende, anti-capitatie en liftende resultaten.

 

Type 1

 

De cavitatiekop wordt aangebracht op doelgebieden van het lichaam. De trillingen van ultrasone geluiden die bij een frequentie hoger dan 30KHz worden uitgezonden, doen de vetcellen trillen en activeren zo de lipolyse, de afbraak van vetten kan leiden tot hun eliminatie. Deze behandeling is pijnloos. 

 

De behandeling wordt voortgezet door de LipoSonic radiofrequentiekop over doelgebieden van het lichaam te bewegen om doorhangend weefsel, waterretentie en cellulitis (maag, billen, dijen) tegen te gaan.

Type 2

 

De platen worden op specifieke delen van het lichaam geplaatst en stralen een uniek trio van hoogwaardige technologieën uit: de lage frequenties in combinatie met ultrasoon geluid activeren de lipolyse, terwijl de zwakke stralen van rood licht bij deze behandeling een moment van ontspanning en welzijn vormen.

 

Duur: 30 min.